all in is niks warme drank 1 bar lange wachttijden voor 20 cl warme cola dan maar gekocht om 3uur koude hamburger met frit om half 5 droog koekje zeer snel zijn of niks
kamers zeer oud veel kapot geen frigo of haardroger op kamer airco werkte bijna niet ga je dat melden zeggen ze zeer onvriendelijk ok maar doen niks
eten altijd hetzelfde er staan 12 bakken in bain marie voor al die mensen dus steeds leeg en dan moest je weer 5 m wachten tot alles weer aangevuld was onbijt o god onbijtkoeken lagen ook in bain marie gevolg alles uitgedroogd
dessert 1 soort fruit en 1 soort gebak of ijsje
zwembad word niet getest om 6 uur emmers met cloor 1maal op 14 dagen gekuist
rond het zwembad word gekuist als de mensen er al zijn nemen water uit zwembad en als je niet snel bent word je nat gegoten
animatie is niks waard
zeer onvriendelijk personeel zeker aan de receptie
buiten is er niks alleen stank en geluidsoverlast van de discoteken gelukkig was onze kamer aan de achterkant
ik kan niets goed zeggen over dit hotel en begrijp niet waarom touroperators dit hotel goed keuren is zelfs geen1 ster waard en dit is de waarheid zonder overdrijven ben zeker geen luxe gewoon maar als je all in betaald en alles moet kopen ben je slecht bezig dus voor mij nooit meer